Norppa-pylväslaiturit

Norppa-pylväslaiturit ovat näpsäköitä laitureita, jotka säätöjalkojensa ansiosta eivät keinahtele hieman kovemmassakaan aallokossa ja ovat laskettavissa tai nostettavissa sopivalle korkeudelle käden käänteessä.

Laiturin kärkiosan mitat vaihtelevat mallin mukaan. Pylväslaitureita on 4 eri vaihtoehtoa:

Y:n muotoinen Hidalgo
T:n muotoinen Pikku-Pete
T:n tai L:n muotoinen Iso-Pat
T:n tai L:n muotoinen Jätti-Pat

Tarvittaessa laiturin pituutta voidaan helposti jatkaa lisävarusteina saatavilla kulkusillan jatko-osilla.

Laiturin runkorakenteet on valmistettu painekyllästetystä kestopuusta, ja sen kansirakenteiden materiaalina voidaan käyttää joko perinteistä painekyllästettyä kestopuuta tai helppohoitoista puumuovikomposiittia. Kannet voidaan irrottaa rungosta erillisinä elementteinä, mikä tarvittaessa helpottaa huomattavasti laiturin huoltoa ja liikuttelua. Kuten kaikissa säätöjalallisissa laitureissamme, säätövinssit, säätöjalkojen koristeputket ja koristehatut sekä asennusponttonit sisältyvät vakiovarusteina toimitukseen. Laituri voidaan toimittaa joko koottuna tai osina. Lisävarusteina on saatavissa muun muassa penkkejä, pöytiä, uimaportaita ja kaiteita.

HIDALGO
Katso pohjakuva tästä.

JÄTTI-PAT
Katso pohjakuva tästä.

PIKKU-PETE
Katso pohjakuva tästä.ISO-PAT
Katso pohjakuva tästä.

Norppa-ponttonilaiturit

Norppa-ponttonilaituri Pikku-Kuutti on T:n muotoinen ja Iso-Kuutti on kulkusillan paikasta riippuen joko T:n tai L:n muotoinen moduulirakenteinen laituri, jonka siniset jalakselliset muoviponttonit sulautuvat värinsä ansiosta mainiosti suomalaiseen järvi- tai merimaisemaan.

PIKKU-KUUTTI
Katso pohjakuva tästä.

ISO-KUUTTI
Katso pohjakuva tästä.

Valmiiden ponttonilaituriemme lisäksi voitte nyt myös rakentaa unelmienne laiturin itse valmiista moduuleista. Tee se itse -ponttonilaiturimme on helppo ja edullinen ratkaisu kaikille tee se itse -henkisille miehille ja naisille! Lue lisää

Ota yhteyttä